Alla inlägg den 12 september 2009

Av Johanna - 12 september 2009 22:05

Dagen har varit lång och kort. Jag har inte gjort så mycket, diska, kolla på tv, duscha och städa lite. Men i dag har jag varit mycker nernöv in för i morgon. Jag ska ju prov jobba men de jag är nervös över är att jag måste först ta triken sen tåg och sen en buss och jag vet inte hur de kommer att gå och hur lång tid allt tar. Men jag får försöka att vara ute i god tid i morgon. De blir till att aställa klockan. De känns lite konstig att behöva ställa klockan en söndag morgon. Jag har trot hella dagen att de är månag i dag för att jag ska jobba i morgon. Men jag hoppas att allt kommer gå bra i morgon. Nä snart ska jag sova. Godnatt mina små troll. Kramkram

Av Johanna - 12 september 2009 14:05

Nu försöker jag att hitta lite jobb men de går inte så bra. Jag kollar mest på kock jobb efter som att jag är utbildad de. Men de är rätt så höga krav på att får ett jobb. Man ska gärna ha jobba några år i branchen de har jag inte gjort. Man ska vara de ena efter de andra. Jaja får väl se hur de blir.

Jag sov ensam första någen i lägenhetn och de gick hur bra som helst. Hade ingra problem att sova elr hade inga mardrömmar. De känns världigt bra. Men jag är lite nersöv in för i morgon. Jag ska prov jobba då på en restaurang och jag vet inte riktigt hur jag ska ta mej dit. Men funderar på om jag ska ska åka dit i dag så jag vet hur jag kan åka i morgon. Ska vara där kl 9 i morgon så måste nog åka rätt så tidigt.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards